سه‌شنبه, 1 تير 1400
  • تاريخ :
     ۱۳۹۶/۰۷/۱۸
چهاردهمین سخنرانی علمی و كاربردی در دانشكده نفت تهران
مرکز تحقیقات دانشکده نفت تهران در جهت ارتقای سطح علمی دانشجویان و هم افزایی دانش و تجربه اعضای محترم هیات علمی دانشکده, اقدام به برگزاری سلسله سخنرانی های علمی و کاربردی نموده است . این سخنرانیها در موضوعات مورد علاقه دانشجویان رشته های مختلف تحصیلی دانشکده و مسایل روز صنعت نفت با حضور اساتید و مدیران مطرح این صنعت برگزار می شود.در همین راستا چهاردهمین سخنرانی علمی و کاربردی با حضور آقای دکترحجت اله غنیمی فرد(مشاور عالی دبیر کل اوپک در وین و عضو هیات علمی دانشکده نفت تهران ) با موضوع : "تحولات بازار نفت و چشم انداز آن در کوتاه مدت " "Oil Market Developments and Short Term Prospectives "روز چهارشنبه 19/7/96 در سالن آمفی تئاتر دانشکده نفت تهران ساعت 12-10 برگزار خواهد شد. لذا این فرصت را مغتنم شمرده و از کلیه اساتید و دانشجویان گرامی و علاقمندان جهت شرکت در این سخنرانی دعوت بعمل می آید.
مرکز تحقیقات دانشکده نفت تهران در جهت  ارتقای سطح علمی دانشجویان و هم افزایی دانش و تجربه اعضای محترم
"تحولات بازار نفت و چشم انداز آن در کوتاه مدت "
آمفی تئاتر دانشکده نفت تهران ساعت 12-10 برگزار خواهد شد.  لذا این فرصت را مغتنم شمرده و از کلیه اساتید و
دانشجویان گرامی و علاقمندان جهت شرکت در این سخنرانی دعوت بعمل می آید.

5.7.5.0
    V5.7.5.0