چهارشنبه, 26 تير 1398
عنوان : جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشكده نفت تهران
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۶

جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته حسابداری  ورودی سال 94 و کارشناسی ارشد ورودی 95 دانشکده نفت تهران در صبح روز  جمعه مورخه  سیزدهم اردیبهشت ماه  در سالن اجتماعات دانشکده و با حضور و همراهی خانواده های دانشجویان برگزار گردید.  جناب آقای دکتر هاتفی ریاست محترم  دانشکده ، دو تن از اساتید مدعو به همراه رییس محترم حراست و سرکار خانم صادقی و جناب آقای مهندس حیدری از جمله مسوولین و دعوت شدگان به برنامه بودند که در برنامه حضور یافتند. برنامه با قرائت قرآن کریم، سرود جمهوری اسلامی ایران و خوشآمد و خیر مقدم گویی  توسط مسوول روابط عمومی دانشکده آغازو با  پخش کلیپ های دانشجویان و اجرای استندآپ کمدی ادامه یافت. و با دکلمه  یکی از دانشجویان و تقدیر و تشکر از دست اندرکاران برنامه و  اهداء تندیس به دانشجویان پایان یافت. در پایان نیز دانشجویان با اساتید و خانواده های خودعکس یادگاری گرفتند. همچنین با تقدیم پک پذیرایی و صرف نهار از میهمانان و دانشجویان پذیرایی گردید.

5.1.0.0