پنج‌شنبه, 22 آذر 1397
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۹/۰۷

هجدهمین سخنرانی علمی و کاربردی در صنعت نفت و گاز

هجدهمین سخنرانی علمی و کاربردی در صنعت نفت و گاز روز سه شنبه 6 آذر ماه 97 در محل دانشکده اقتصاد- دانشگاه علامه طباطبایی توسط مرکز تحقیقات دانشکده نفت تهران با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده نفت تهران و دانشکده اقتصاد علامه طباطایی. با همکاری گروه اقتصاد و انجمن علمی دانشجویی اقتصاد انرژی و محیط زیست دانشگاه علامه و با سخنرانی آقای دکتر شهرام رضایی (مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران) و در پایان همراه با پرسش و پاسخ برگزارشد.

هدف از برگزاری این سلسله سخنرانی ها، ایجاد شبکه ارتباطی کارآمد بین دانشگاهها و مراکز علمی پژوهشی با صنعت است. رفع چالشهای صنعت نفت و گاز تنها با همکاری تنگاتنگ فرهیختگان دانشگاهی و  مدیران صنعت میسر می باشد. لذا این دانشکده مطابق با راهبرد توسعه تعامل دانشگاه و صنعت و انتقال درس­ آموخته­ ها و چالش­های موجود در صنعت به اساتید و دانشجویان، اقدام به برگزاری نشست­های علمی می­نماید.

5.1.0.0