چهارشنبه, 13 فروردين 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
اجرای دوره تخصصی نظام یكپارچه مدیریت دارایی های فیزیكی ویژه مدیران و رؤسای شركت پالایش نفت آبادان
دوره آموزشی « آشنایی با روش پیاده سازی نظام مدیریت یکپارچه دارایی های فیزیکی بر اساس مدل IAM استاندارد ISO55000 » ویژه مدیران و رؤسای شرکت پالایش نفت آبادان در تاریخ 98/11/30 و با حضور آقای دکتر سیامک برادران مدیر مرکز توسعه نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی دانشگاه صنعت نفت برگزار گردید.

این دوره آموزشی با استقبال گسترده بیش از 40 نفر از مدیران و رؤسای بخش‌های مختلف بهره‌برداری‌، ماشینری، طرح و برنامه‌ریزی، نظارت و پیشگیری نگهداری و تعمیرات، بازرسی فنی، مهندسی طرح‌ها، مهندسی پالایش، مهندسی عمومی و کارگاه مرکزی،  آزمایشگاه مرکزی، کالا و سایر قسمت های شرکت پالایش نفت آبادان روبرو شد.

در ابتدا دکتر دارمی‌زاده مدیر پیاده‌سازی مدیریت دارایی فیزیکی شرکت پالایش نفت آبادان ضمن خوش‌آمدگویی، کلیات موضوع، فواید پیاده‌سازی، چالش‌ا، زیر ساخت‌ها و اقدامات شرکت پالایش نفت آبادان را تشریح نمودند و سپس ضمن معرفی مدرس دوره از ایشان جهت شروع دوره دعوت نمودند.  آقای دکتر برادران در ابتدا ضمن تشکر از آغاز همکاری شرکت پالایش نفت آبادان با مرکز توسعه نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی دانشگاه صنعت نفت، در خصوص فلسفه تاسیس مرکز، مطالبی عنوان نمودند. ایشان گفتند این مرکز با نظر وزارت نفت و بر اساس تفاهم نامه فی مابین دانشگاه صنعت نفت و حوزه معاونت مهندسی وزارت نفت تاسیس گردیده و به عنوان یک نهاد تخصصی، وظیفه آماده سازی و بستر سازی شرکت های حوزه نفت در راستای پیاده سازی و استقرار نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی را بر عهده دارد. ایشان از مدیران و رؤسای بخش های مختلف پالایشگاه دعوت نمودند تا از طریق وب سایت، پایگاه دانش و نشریه تخصصی پتروپم با مرکز در ارتباط باشند.